De vergoeding van behandelingen voor  volwassen patiënten met chronische aandoening  wordt vanaf de 21ste behandeling vanuit de basisverzekering geregeld. Voor vergoeding van de eerste 20 behandelingen  moet u zich aanvullend verzekeren.
Als u dus niet aanvullend verzekerd bent  dan betaalt u de eerste 20 behandelingen dus zelf. Deze 20 behandelingen gelden per aandoening en niet per kalenderjaar.

Het overzicht van vergoedingen uit de aanvullende verzekeringen kunt u nalezen in de polisvoorwaarden, die u van uw verzekeraar hebt gekregen.
Houdt u daar rekening mee dat er altijd alleen een aantal behandelingen per jaar wordt vergoed en het handgt af van uw polis.

Categorieën: NL, NL, NL, NL, NL, NL, NL, NL, NL

Bent u ouder dan 18 jaar, dan krijgt u fysiotherapie vergoedt vanuit uw aanvullende verzekering. Hoeveel u vergoedt krijgt ligt aan uw aanvullende verzekering.

Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat er 18 behandelingen per jaar worden vergoed voor fysiotherapie en oefentherapie vanuit de basisverzekering.  Hebben deze behandelingen niet het gewenste resultaat?  Dan wordt dit vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
Voor behandeling van aandoeningen uit de chronische lijst is er een volledige dekking vanuit de basisverzekering bij kinderen. De aandoening moet op de lijst met chronische aandoeningen staan.

Bij iedere afspraak dient u een handdoek en uw afsprakenkaartje mee te nemen.

Wij verzoeken u altijd bij de eerste gesprek een identificatie (paspoort, identiteitsbewijs of rijbewijs)  mee te nemen.

Sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbrief meer nodig van uw arts.

Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan krijgt u uw behandelingen vergoed. Hoeveel behandelingen u vergoedt krijgt ligt aan uw aanvullende verzekering. Wij kunnen voor u kijken hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. U kunt ook uw zorgverzekeraar vragen.

U kunt bij Fysio Mama in de avonduren terecht voor een afspraak. De avonden zijn gevarieerd.  Fysio Mama heeft  ruime openingstijden.